Sluit menu

BLUE is weer volledig geopend!

Update 20-9-2021 12:00 uur

Vanaf 25 september vervalt de 1,5 meter maatregel. Wij blijven echter een beperkt aantal gasten toelaten zodat je in alle rust en ruimte kunt genieten van een dagje wellness. Voor het gebruik van onze sauna- en wellnessfacilteiten is het NIET verplicht om een Coronatoegangsbewijs te tonen. Wanneer je je dagje wellness wilt combineren met een bezoek aan onze wellnessrestaurant is het WEL noodzakelijk om eeen Coronatoegangsbewijs te tonen tijdens het inchecken. We hopen op je begrip.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Alle maatregelen op een rij

  • Wij laten minder gasten toe in onze locaties zodat iedereen kan genieten van rust en extra ruimte.
  • Onze restaurants, lounges, terrassen en ligweides zijn geopend. Vanaf 25 september is een Coronatoegangsbewijs noodzakelijk voor onze restaurants.
  • (online) Reserveren is verplicht, ook als in je het bezit bent van een BLUE Wellness Tour of abonnementhouder bent.
  • Onze beautyafdeling is geopend voor alle behandelingen zoals massages, hammamrituelen en gezichtsbehandelingen.
  • Het dragen van een mondkapje is niet verplicht.
  • Lees alle instructies en volg aanwijzigingen van onze medewerkers altijd op.
  • Je kan deelnemen aan onze opgietingen*. Doordat we rust en ruimte willen blijven garanderen is de capaciteit beperkt en dien je hiervoor bij check-in te reserveren. Reserveren kan op basis van beschikbaarheid. Helaas kunnen we niet voor alle gasten een plekje garanderen.

Heb je naar aanleiding van bovenstaande nog vragen? We hebben de meest gestelde vragen gebundeld op onze FAQ-pagina.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

* BLUE Wellnessboot Mill biedt momenteel uitsluitend geurbelevingen aan in de kleuren-sauna. Deze geurbelevingen kun je bijwonen voor € 2,50 per persoon en uitsluitend op basis van beschikbaarheid. Helaas is de opgietsauna van de BLUE Wellnessboot in Mill tijdelijk en voor langere tijd buiten gebruik.