Sluit menu

Badkleding-mag-dagen

Voel jij je prettiger om BLUE Wellnessresort Helmond te bezoeken met badkleding aan? Iedere woensdag is het badkleding-mag-dag bij BLUE Wellnessresort Helmond. Deze dag is het toegestaan om zowel met als zonder badkleding onze wellness te bezoeken. Op deze dag kun je gebruik maken van speciale entreetickets, maar ook alle andere entreevormen, aanbiedingen en arrangementen zijn op deze dag geldig. (tenzij nadrukkelijk anders aangegeven).
 

Welke badkleding toegestaan is...

Om hygiënische redenen is het alleen toegestaan om strakke/aansluitende shorts en badpakken/bikini's te dragen welke gemaakt zijn van polymide en elastaan (geen 100% polyester). Lange en/of loszittende zwembroeken, rokjes en badpakken met rokjes zijn niet toegestaan.

   


Voordelen badkleding-mag-dag

Een badkleding-mag-dag is ideaal als je voor het eerst naar de sauna gaat. Je kunt op een laagdrempelige manier kennis maken met een dagje wellness. Wat dacht je van een dagje wellness met vriendinnen? Een badkleding-mag-dag is daar de ideale gelegenheid voor. In tegenstelling tot andere wellnessresorts hebben wij er bewust voor gekozen om een badkleding-mag-dag te introduceren. Het is bij ons mogelijk om zowel met als zonder badkleding een bezoek te brengen. Veel gasten beginnen hun wellnessdag in badkleding en eindigen hun wellnessdag zonder badkleding omdat dit uiteindelijk toch prettiger blijkt te zijn. Vaak is de drempel om zonder badkleding te beginnen vrij groot. Gasten die geen badkleding willen dragen kunnen zo toch 7 dagen per week terecht bij BLUE Wellnessresort Helmond.

Let op! Per 1 mei 2022 komen de badkleding-mag-dagen te vervallen.