Sluit menu

Tarieven

Bij BLUE Wellnessresort Helmond geniet je van de Brabantse gastvrijheid. Afhankelijk van jouw planning betaal je een entreetarief. Kom je een hele dag ontspannen, alleen de ochtend of maak je er liever een ontspannen avond van? 


Weekenden
Op vrijdag, zaterdag en zondag geldt een toeslag van € 3,- per persoon. Voor acties en externe acties en/of vouchers kan de toeslag in het weekend of andere dagen afwijken. Of, en welke toeslag van toepassing is staat vermeld op de voucher en/of de actiepagina.

Acties en arrangementen
Je kunt BLUE Wellnessresort Helmond ook bezoeken met aantrekkelijke acties en/of arrangementen. Dat is extra compleet en in veel gevallen ook extra voordelig. Houd onze websites en socials in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Last minute
Heb je spontaan zin in een dagje wellness? Speciaal voor onze spontane ontspanning-zoekers hebben we een last minute tarief. Dit tarief is maximaal 7 dagen vooruit te boeken en alleen op basis van actiebeschikbaarheid. Is de last minute niet meer beschikbaar? Kies dan voor onze reguliere tarieven of aantrekkelijke acties en/of arrangementen. Hiervoor is een andere beschikbaarheid van toepassing.

Verhuur en verkoop
Heb je geen zin om je badjas en handdoeken mee te brengen van thuis en na afloop van jouw ontspannen dagje wellness met een berg was thuis te komen? Bij BLUE Wellnessresort Helmond kun je bij de receptie ook een badjas en handdoeken huren! Wel zo makkelijk en het scheelt je een hoop werk als je weer thuiskomt.

Tijdens jouw dagje wellness is het dragen van een badjas en slippers verplicht. Deze kun je zelf meenemen, maar zijn ook te koop of te huur tegen onderstaande tarieven:

Badlinnenpakket (badjas, twee handdoeken en slippers) 17,95
Huur badjas 7,95
Huur handdoekenset (twee handdoeken) 7,50
Koop badjas (diverse designs) 30,95
Koop hammamdoek (diverse designs) 15,50
Koop BLUE Wellness slippers

7,50

Parkeren
Onder het Fletcher Wellness-Hotel Helmond, waar BLUE Wellnessresort Helmond in gevestigd is, bevindt zich een ruime parkeergarage waar je gebruik van kunt maken. In- en uitrijden is 24 uur per dag mogelijk en er bevinden zich 2 elektrische oplaadunits in de parkeergarage. Als bezoeker van BLUE Wellnessresort Helmond kun je kosteloos gebruiken van deze parkeergarage.