Sluit menu

Tarieven

Geniet van heerlijke wellness-momenten bij BLUE Wellnessresort Helmond. Je hebt toegang tussen 10:00 en 23:00 uur met een maximale verblijfsduur van 6 uur. Wij willen de rust en ruimte van de 1,5 meter regel voor iedereen kunnen garanderen. Daarom hanteren wij een maximaal aantal bezoekers en willen wij vooraf weten wanneer en wie er komen genieten van een wellness-moment bij BLUE. Vooraf (online) reserveren is dan ook verplicht. 

De sauna entree is altijd inclusief:

  • Gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten tot sluitingstijd
  • Je hebt toegang tussen 10:00 en 23:00 uur met een maximale verblijfsduur van 6 uur

Badlinnen

Het gebruik van een badjas, handdoeken en slippers is verplicht. Deze kun je zelf meenemen maar zijn ook te koop of te huur bij Wellnessresort Helmond.

Tarieven:

Huur badjas   € 7,95  
Koop badjas   € 30,95  
Huur handdoekenset   € 7,50   2 stuks
Koop hammamdoek   € 15,50  
Koop slippers   € 7,50  
Huur badlinnenpakket   € 17,95   badjas, 2 handdoeken, koop slippers

 

ABONNEMENT

Ga je regelmatig naar een sauna of zou je dat vaker willen doen? Dan is een abonnement van BLUE Wellnessresorts wellicht iets voor jou. Voor een vast bedrag per maand kun je onbeperkt gebruik maken van de sauna- en wellnessfacilteiten bij alle locaties van BLUE. Je hebt dus de keuze uit een aantal verschillende sauna's met hetzelfde abonnement.

Per maand € 71,35
Betaling in één keer, per jaar € 798,50

Heb je een abonnement (gold-, silver- bronscard) of een rittenkaart van BLUE wellness Trivium en/of Stadspark? Dan is de toegang tot BLUE wellnessresorts Leiden, Helmond en Sittard niet in het abonnement/ rittenkaart inbegrepen. 

VOORDELEN ABONNEMENT

  • Onbeperkt sauna entree bij alle BLUE Wellnessresorts en Wellnesslocaties (Mits het abonnement is afgesloten bij een BLUE Wellnessresort)
  • Je ontvangt 20% korting op alle beautybehandelingen en massages (eventuele actietarieven uitgesloten)
  • 10% korting op beauty- en verkoopproducten
  • 1x per maand mag je een gratis introducee meenemen (bij inschrijving exclusieve e-mailings aan abonnementhouders)

 

PARKEREN BIJ WELLNESSRESORT HELMOND

Onder het gebouw, waar Wellnessresort Helmond in gevestigd is, bevindt zich een ruime parkeerplaats waar je, als bezoeker van Wellnessresort Helmond, gebruik van kunt maken. In- en uitrijden is tussen 10:00 en 23:00 uur gratis als bezoeker van BLUE Wellnessresort Helmond. Via de hoofdingang van het gebouw pak je de lift of trap naar de 1e etage. Blijf je overnachten? Dan gelden de reguliere parkeertarieven welke vermeld staan bij de parkeerautomaten.